Acties

Grand Menu Deal

dagelijks tot 18:00 aan tafel besteld extra kortingen op een 3-gangen keuzemenu. Menu Grandeur voor € 14,50 en Menu Carte Blanche voor € 19,50. Op zondag t/m donderdag zelfs de gehele avond!

happy

 

Le Connaisseur Filmdiner

Een compleet avondje uit voor maar €24,50 p.p. Reserveer uw tafel bij Le Connaisseur o.v.v. filmdiner en kom genieten van een heerlijk luxe 3-gangen keuzemenu. Na het diner ontvangt u van ons een voucher voor een bioscoopkaartje en kunt u uw avond leuk afsluiten bij Pathé Rembrandt in Utrecht, één van de Pathé bioscopen in Den Haag of servicebioscoop Zien in Eindhoven.
De voorstelling kan best druk zijn. Wilt u zeker zijn van een plekje, reserveer dan ook even bij de bioscoop. Wij kunnen nooit garanderen dat de voorstelling niet is uitverkocht.

Geldig bij Le Connaisseur Utrecht in samenwerking met Pathé Rembrandt en bij Le Connaisseur Den Haag in samenwerking met Pathé Spuimarkt, Pathé Buitenhof en Pathé Scheveningen. Bij le Connaisseur Eindhoven in samenwerking met service bioscoop Zien. In Eindhoven alleen op maandag t/m donderdag. Utrecht en Den Haag ook in het weekeinde.

Eventuele toeslag 3D-film en bril te betalen bij bioscoop.

niet geldig i.c.m. onze Grand Menu deal, overige (partner-) aanbiedingen of vouchers

Gezelschappen

 

aanbiedingen-groepen
als u een gezellig avondje uit wilt organiseren voor vrienden, familie, collega’s of welk gezelschap dan ook, bent u bij ons aan het juiste adres!

in onze restaurants hebben wij gezellige tafels voor uw gezelschap, of dat nou uit 10 of 100 gasten bestaat. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze Grand Menu’s, en juist op een groter aantal gasten is die aanbieding extra aantrekkelijk. Op zondag t/m donderdag serveren wij onze drie-gangen keuzemenu’s met extra korting. Deze feestelijke korting geldt ook op de overige dagen, maar dan tot 18:00, aan tafel besteld.

het is van groot belang dat u, als organisator van het diner, weet dat alles goed geregeld is. Vandaar dat we graag van tevoren een afspraak met u maken om de mogelijkheden en wensen voor het diner met u te bespreken. Alle afspraken die we met u maken, bevestigen we schriftelijk. We spreken van tevoren in overleg met onze koks een menusuggestie met u af, waarbij we natuurlijk ook denken aan mogelijke vegetarische gasten, of gasten met een allergie.

Big Deal Dinner

uit eten gaan duur? Niet bij Restaurant Le Connaisseur, het adres voor gezellig dineren voor een absolute vriendenprijs.

Van maandag t/m donderdag serveren we een compleet hoofdgerecht met bijpassende garnituren voor € 9,50.

U heeft keuze uit 8 grill specials Grandeur, zoals een Mixed Grill, Australian steak of Duo van vis. Wij serveren onze gerechten altijd met Steakhouse frites.

Happy Hour Dining

Wat dacht u van Happy Hour Dining? Een compleet 3 gangen keuze-menu voor maar  € 12,50 per persoon. U kiest een voorgerecht van onze menukaart, daarna kunt u als hoofdgerecht kiezen uit Menu Grandeur en u sluit af met een ijsdessert Connaisseur of één van onze koffie- of thee specialiteiten.

 

te bestellen van maandag tot en met donderdag tot 18.00 uur, niet i.c.m overige aanbiedingen.